283 Даниел Илиев May 4, 2023

Аптечко приветства ДЗИ със здрасти, а той отвръща kaksi
Най-новото партньорство на Аптечко, сключено с ДЗИ Животозастраховане и тяхното ново здравно мобилно приложение – kaksi.

Потребители и клиенти на ДЗИ Животозастраховане и новото здравно мобилно приложение „kaksi“ вече могат да се ползват с бърз и лесен достъп до информация за цените на всички лекарствените продукти в аптечната мрежа в България, както и с най-точната и актуална дигитална карта с всички аптеки като търговски обекти. По този начин, събрана информацията на едно място, дава възможност на потребителя лесно да направи ефективен и удобен за него избор.

Здравното застраховане в България продължава да се развива с бързи темпове, като се счита за ключова бизнес линия за ДЗИ.

На първо място „kaksi“ е дигитален здравен портал, където потребителят може да подаде своята претенция за възстановяване на разход директно от своя смартфона. Може да сключи също така застраховка онлайн. Приложението улеснява достъпа до дигиталните услуги на ДЗИ бързо, лесно и удобно. С „kaksi“ потребителят създава своето дигитално „аз“ което се променя на базата на неговата активност.

В секция новини може да се намерят публикации за здравословно хранене, психическо здраве и още много. Потребителят може да проследи активността си през деня, да покани приятел, да планира своите ежедневни тренировки.

Може да ползват ДЗИ здравна карта, ДЗИ перли, ДЗИ магазин и много други удобство, чиято полза всеки потребител ще може да установи лично. Приложението осигурява бърз и лесен достъп до платформата Superdoc – запазваш лесно, бързо и удобно час за преглед при доверен лекар на ДЗИ, както и до Heаleе – онлайн консултация с топ специалистите в момента.

Дигиталният здравен портал kaksi вкарва посещенията при лекар, събирането на медицинска документация, търсенето на изписаното лекарство и още безчет дейности, свързани със здравето, директно в твоя телефон, по всяко време и на всяко място, при това само на един пръст разстояние.

Аптечко – с мисъл и грижа за хората
 

Намери лекарство на изгодна цена