2437 Даниел Илиев Jan. 12, 2024

Месеци на женското здраве
2024: Януари и Февруари са посветени на нежния пол и интимното здраве

От първите дни на новата година започват безплатните акушер-гинекологични прегледи и цялостна грижа за женското здраве от изявените специалисти в МЦ „Мона Лиза“. Кампанията стартира с началото на 2024 година и продължава до края на месец Февруари!

Заявете своя безплатен преглед тук!

„Убедени сме, че всеки от нас си е поставил за цел да се отнася отговорно към своето  здраве, особено с началото на новата година. Именно затова фокусът на медицинския център, в комбинация със специалисти с дългогодишен доказан опит в сферата на акушерството, гинекологията и ендокринологията, са водещи при избора на подход за всяко здравословно състояние на нежния пол“.

Екипът на МЦ „Мона Лиза“ залага на индивидуалния подход към всеки пациент. Вашата здравна история, фамилна обремененост и най-вече личен здравен профил са ключови при диагностиката на текущи или потенциални здравословни състояния, както и за тяхното лечение.

В МЦ „Мона Лиза“ има и програма за подготовка на жената за така важния период на бременността. Посрещането на нов член на семейството е вълнуващ период за всяка двойка, и все пак си остава огромна отговорност за бъдещата майка!

Можете да се възползвате от пакет „Подготовка за бременност“, включващ набор от лабораторни изследвания и медицински дейности специално подбрани от специалистите по акушерство, гинекология и ендокринология. Целта им е да се установи дали здравният статус на жената е в необходимите норми за гладко протичане на бременност и раждането на здраво бебе, а при нужда заедно да се планират стъпките към подобряването на резултатите.

Дамите, които искат да се уверят, че тялото им е в необходимото здравно състояние преди зачеването, могат да ползват преглед при АГ специалист, цитонамазка и течно базирана цитология, трансвагинална ехография, персонализиран пакет от лабораторни изследвания.

Двойки, които вече правят опити за зачеване, могат да ползват всичко, включено в основния пакет, плюс снемане на детайлна фамилна и персонална анамнеза, фоликулометрия, вагинална ехоскопия за проходимост на маточни тръби, анализ на резултатите и планиране на последващи консултации, изследвания и лечение.

Повече информация за кампанията можете да намерите тук.

Навлизащи, макар и още плахо, в новата година, ние от Аптечко и МЦ „Мона Лиза“ сме до вас по пътя на осъществяване на вашите цели – за едно безупречно здравословно състояние и едно ново начало с личната грижа, която полагаме за всеки един от вас в МЦ „Мона Лиза“.

Аптечко – с мисъл и грижа за хората
 

Намери лекарство на изгодна цена