595 Даниел Илиев June 10, 2024

Generali и Аптечко: едно съдружие за несравнимо здравно спокойствие

Дженерали Застраховане АД - една от водещите застрахователни компании в България, част от Generali Group, която е един от най-големите доставчици на застрахователни услуги и такива, свързани с управлението на активи в световен мащаб.

Създадена през 1831 г., тя присъства в 50 страни по света, а в България стъпва през 1904 г. под името Assicurazioni Generali Trieste.

С настоящото партньорство между Generali и Аптечко осигуряваме гарантирано спокойствие на здравно застрахования!

Кои са ползите, които застрахованите лица ще получат от дигиталните услуги на Generali:

• Спестено ценно време на заетия човек;
• осигурен директен и бърз достъп до лекари-специалисти в цялата страна;
• включен медицински асистанс, без допълнителни плащания от страна на застрахованото лице;
• безплатен достъп и ползване на мобилното приложение My Generali. Само с няколко клика се осигурява достъп до информация по полиците, подновяване на застраховка, плащане на вноска по полица гражданска отговорност, помощ при пътуване в чужбина, домашно имущество и каско на МПС, без нужда да се посещава физически офис.

И още: партньорството на Generali и Аптечко предлага единствената дигитална карта на всички аптеки като търговски обекти.както и сравнение на цените на лекарствените средства в цяла България.

Като бонус здравно застрахованите лица имат възможността да използват услугите на медико-дентален център „Закрила“. Медицинският център разполага с 30 кабинета, оборудвани със съвременна медицинска апаратура.

В този проект Generali и Аптечко поставят на първо място нуждите и потребностите на своите клиенти, като обогатяват гамата от предлаганите услуги в здравното застраховане. Защото целта е ясна - спокойствие за здравето на цялото семейство.

Аптечко – с мисъл и грижа за хората

 

Намери лекарство на изгодна цена