3890 Моника Караиванова Sept. 13, 2022

Детоксикация или как да прочистим токсините.

„Моето тяло – моят храм“ или грижите, които полагаме за тялото ни са от съществено значение за неговото дълго и пълноценно съществуване. Живот на бързи обороти, стрес, мръсен въздух, вредна храна и токсини, са само част от рисковите фактори, които биха повлияли негативно на нашия „храм“. Грижата за тялото ни е от особено значение за да го съхраним възможно най-дълго и то в най-доброто си състояние! Необходима е кратка пауза на забързания ни начин на съществуване. Пречистете се от токсините с детокс!  

Детоксът е смятан за един от успешните методи за прочистване на тялото и душата! Дава добри резултати, прилаган няколко пъти годишно. Ето защо:

1. Повишен приток на енергия – заменяйки кофеина, захарта, трансмазнините с пресни плодове и зеленчуци, Вие получавате естествен енергиен тласък, след който не следва по-нататъшен срив. Много важно е да останете добре хидратирани, по време на която и да е програма за детоксикация. Това също може да бъде източник на повишена енергия, ако обикновено не получавате достатъчно вода през целия ден. 

2. Свобода за тялото от излишни отпадъци - най-големият принос на детоксикацията е да позволи на тялото да се освободи от всички излишни отпадъци, които е съхранявало. Повечето програми за детоксикация са предназначени да стимулират тялото да се прочиства, помагайки на черния дроб, бъбреците и дебелото черво да работят правилно. Важна роля играе почистването на дебелото черво, благодарение на което, при правилното му функциониране, отпадъците напускат организма ни. Придържането към плодове и зеленчуци след като програмата за детоксикация е завършена, е добър начин да поддържате нещата в движение. 

3. Полезна загуба на тегло – задържането на токсини е честа и прикрита причина за неуспешен опит да свалите килограми, въпреки спорта и уж здравословния Ви начин на живот. Чрез правилен детокс, можете да активирате метаболизма във Ваша полза и да стимулирате процесите в тялото. Идеята на детокса не е да отслабнете, поради намаляване на калориите. Всъщност, планът е да си поставите за цел да замените лошите храни с пълноценни, да използвате новооткритата си енергия за спорт и активности, и да създадете дългосрочни хранителни навици! 

4. Силен имунитет – отървавайки се от вредните токсини в тялото, освобождавате и органите, които влизат в правилния ритъм на работа. Така, способността на тялото Ви да усвоява полезни хранителни вещества, се засилва значително. Лимфната Ви система ще бъде подсилена от билките, които приемате по време на детокс. Леки упражнения ще подсилят и циркулацията и за още по-голям успех! 

5. Здрава кожа – проблемната кожа е налице при всеки втори човек. Много често, влошаването ѝ е резултат от храната, която консумираме, стресът от ежедневието и прочие. Чрез детокс програма, при голям процент от потребителите, се наблюдава видимо изчистване от несъвършенства. Съчетавайки детокс със сауна, Вие подпомагате тялото да се изчисти от токсините чрез допълнително изпотяване. По време на този период, временната поява на сърбеж и петна не е повод за притеснение. Напротив! Програмата работи успешно! 

6. По-качествен сън – пореден принос на детокса е подобряването на съня. Чрез пречистване от вредни химикали, Вие подобрявате възстановителните функции на тялото, което води до по-спокоен и пълноценен сън

Аптечко съветва: след избор на детокс програма, съобразена с Вашите желания, съчетайте я с хранителни добавки за по-добър и значим ефект! „Допелхерц актив детокс“ е чудесен избор в подкрепа на нормалния метаболизъм и детоксикация, благодарение на състава му. Добавете и няколко хлорофилови капки „Хлорофреш“ към водата Ви, за подобряване функцията на храносмилателния и стомашно-чревния тракт.  Висококачественият екстракт от „Гарциния Камбоджа“ ускорява метаболизма на мазнини и въглехидрати, поддържа нормална кръвна захар, намалява чувството на глад и подпомага процесите на отслабване. 

 

Екипът на „Аптечко“
Радвайте се на добро здраве!

Прочети всички статии Намери лекарство на изгодна цена